Хамали
ПРОФЕСИОНАЛНИ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ - ТЕЛ. ЗА ВРЪЗКА: 02/925-22-22, 0888252222, E-MAIL: hamalnicata@abv.bg, Skype: hamalnicata.bg


Хамали
хамали
хамали
Хамалски услуги
хамали

Цени за хамали в София

 

Цените, които предлагаме за хамали или хамалски услуги в рамките на околовръстен път на гр. София зависят от това дали са изпълнени  трите условия за стандартни услуги или не :
- няма нужда от допълнителни приспособления за изпълнението им
- предметите не са по-тежки от 50 килограма
- няма множество от 10 и повече еднотипни предмети по-тежки от 10 килограма, които трябва да бъдат премествани по етажи с или без асансьор

1. Ако са изпълнени:
     цената за 1 хамалин е 1000лева/човекочас без ДДС .
*Минималното работно време е 2½ часа или 2500лева/хамалин.

*При преместване, пренасяне, товарене или разтоварване на строителни материали, боклуци, архив, скъпи или чупливи стоки, разглобяване или сглобяване на мебели цената е 1200 лева/човекочас, а минималното работно време е същото..
2. Ако не са изпълнени:
     към часовата ставка за 1 хамалин се добавя Допълнително
     таксуване съгласно следните таблици:
*При усложнена работна среда се приема за съответстващо съседното, по-високо ценово ниво в таблиците за Допълнително  таксуване. Какво наричаме усложнена работна среда, може да видите тук. По желание на клиента може да бъде оттъргувано опростяване на ценовото предложение като: се увеличи часовата ставка например на 1000лева/човекочас, а допълнителното таксуване се ограничи само за предмети  над 80кг, възможен е и вариант с часова ставка 1200лева/човекочас и допълнително таксуване само за неща над 250кг.
Това са цени без ДДС. Крайната цена се получава след добавяне на данъка, който е 20% върху така получената данъчна основа.